DM FOR JUNIORER OG UNGRYTTERE 2007

Ja så er årets DM for juniorer/ ungryttere overstået.............
Hele familien drog afsted til Broholm på Sydfyn, allerede Torsdag formiddag ! En lang tur ( 350 km ), også for Lorambo i traileren.
Turen gik fint, og vi fik installeret Lorambo, heldigvis i hovedstalden :) Og fandt også vores hytte på Lundeborg Strandcamping !
Torsdag var der lodtrækning til DM's første afdeling Fredag....og Josefine trak nr. 5 !
1.Afdeling skulle rides i JRH, absolut ikke Lorambos bedste program....og der indløb da også et kiks, hvor en skridtovergang gik i kludder.
Og så blev det et noget spændt galopprogram. Resultatet blev dog 63. 10 %, og en placering som nr. 7:) Det var helt o.k. Dog var der stor dommeruenighed,
2 af dommerne havde Lorambo som 3'er !
Fredag var der så lodtrækning til startrækkefølgen i Lørdagens JRM ! Her deles rytterne i 2 puljer. De 10 med lavest point i JRH'en trækker lod om start 1-10,
Og de 10 bedste om start 11-20. Josefine trak start nr. 11:)
JRM er et meget bedre program for Lorambo, så det var dagen hvor det var lidt spændende. Det gik også fint, pointtavlen hvor man kunne se ekvipagens procentscore gennem hele programmet, vist i traven over 70 %.........men så ringede klokken, en fejlridning i skridten..øv..øv...øv...Josefine havde simpelthen læst forkert....ærgerligt..
Og efterfølgende blev galoppen noget spændt og upræcist. Resultat : 64.65 % og en 4. plads i dagens klasse :)
Dette betød at Josefine og Lorambo sammenlagt efter de to første dage var nr. 5 :)
I lodtrækningen til finaledagens kür , ( hvor 15 gik videre ) blev rytterne delt i 3 puljer. 1. var ekvipager med de 5 laveste procenter sammenlagt, efter dag 1 og 2, derefter de 5 i midten, og til sidst de 5 ryttere med højest procent.........og her var Josefine med, da hun jo sammenlagt var 5'er :)
Hun trak start nr. 13 :(
Da Josefine red på banen for at vise sin kür, var det en noget anspændt Lorambo hun sad på. Det var spændende om han ku holde hovedet koldt hele programmet igennem. Det lykkedes, selvom der indløb småfejl og galoppen blev noget spændt.......
Score blev : 65.30 % hvilket gav et samlet resultat som nr. 7 i årets DM for juniorer:)
Et resultat vi er meget tilfredse med.........
Og så var der jo bare den li'så lange tur hjem igen..........og så er der et år til at træne inden næste års DM.
Det var jo Josefines 1. år i juniorklassen........hun har 3 chancer mere........:)
Josefine var DM's yngste deltager......

Langager Stutteri & Hestepension | Ugiltvej 942, 9800 Hjørring  | Tlf.: 2888 7911 | info@langager-heste.dk