Hvem er vi?

 

Jeg hedderCharlotte ( kendt som " Friberg" )... har arbejdet med heste (og børn) i mange år og har selv redet i ca. 35 år. Derudover har jeg i 14 år været ansat på daginstitutionen Dyregården i Hjørring, hvor jeg har stået for det meste omkring hesteholdet og ridning med F.O.-børnene.

 

Igennem årene har jeg arbejdet meget alsidigt inden for hesteverdenen og har, udover den store interesse for dressuren, også redet islandske heste, ringridning, springning, jagter, kørt med ét- og to-spand og deltaget i dyrskuer og mønstring.

 

Udover at ride selv har jeg også gennem mange år undervist i ridning og i ca. 20 år har jeg fungeret som dressurdommer under Dansk Rideforbund. Endeligt har jeg også i en årrække været repræsentant for Dansk Varmblod’s region 7. Familien består yderligere af Henrik ( den bedre halvdel), Henrik er stedets ”praktiske gris”, samt Josefine på 19 år, der er aktiv dressurrytter på Landsplan og i nogle år har redet med på landshold og til internationale stævner. Josefine fremviser stutteriets heste, både til stævner, følskuer m.m.

 Josefine har på ponyen Sølvpil, startet til og med LA4 og PRI dressur. Vandt i flere år Hjørring Rideklubs ponydressurpokal og var klubmester.

Josefine & Langagers Lorambo er nok den ekvipage flest kender. Sidst i 2005 begyndte Josefine at ride Lorambo. Har rigtig mange placeringer på distrikts,- og landsplan. På et år gik det fra LA1 til MB3 dressur. 

I 2006 og 2007 vandt Josefine og Lorambo Nordjysk mesteskab i dressur både individuelt og for hold.

Blev i 2007 nr. 7 til DM.Josefine & Diamond

Nåede i 2006 helt til finalen i Krafft cup, med en placering som nr. 3 til holdet.

Har i 2008 debuteret internationalt. Og en placering som nr. 10 til DM.

Josefine rider udover Lorambo også den snart 7 årige LANGERS MILLIANO,  en dejlig unghest med stort potentiale, og...snart 5 årige LANGAGERS LORAMBA, også en unghoppe vi forventer os rigtig meget af.

Skal i 2012 starte den 4 årige QUALITY DESIGN op..en rigtig spændende hest ;

                                                                                                                Josefine & Diamond

 

 

 Familien består også af Linnea på 17 år, Linnea rider ikke længere men har redet ponyerne Edelweiss Skipper, Midningt diamond og Valentino. Linnea hjælper dog stadig i staldene og er ivrig deltager når folingerne finder sted..

Rosinen i pølseenden er Leander der er 7 år. Han er familiens efternøler...og fuld af krudt ! Han er startet med at ride lidt på ponyen Skipper. Det vil han rigtig gerne og det går fint...

 

Udover hestene er der på Langager også andre dyr...vi har en minibondegård med kalven mille, æslerne Æmma & Ælfrida, får, geder, kaniner, marsvin, høns m.fl.

Langager Stutteri & Hestepension | Ugiltvej 942, 9800 Hjørring  | Tlf.: 2888 7911 | info@langager-heste.dk