Stadl Paura

 

LIDT OM SELVE TUREN : Så blev det endelig dag for afrejse til Østrig !!!! Selvfølgelig en del forsinket....som det sig hører og bør :) Men...vi nåede da til Kolding, hvor Matrix skulle med på bilen. Hestene fik lige et lille hvil i Kolding rideklub, inden vi startede den lange tur mod Fulda. 1.dagen skulle vi jo køre godt 900 km. Der var en del trafik, og vejret var ikke for godt hen under aften, men endelig nåede vi da frem til Schloss Fasanerie , hvor hestene skulle overnatte. Vi to-benede skulle bo på Gasthof Harth. Da hestene var putter, kunne vi lige nå en wienerschnitzel, inden vi gik til køjs :) Næste norgen var vi tidligt oppe og ude for at morgentræne i reitclub Fulda's ridehal. En flot morgen hvor der var sne på markerne og vi ku se bjerge i det fjerne. Så blev hestene læsset, og vi kunne starte sidste etape, mod Stadl Paura. Denne dag var det super fint vejr at køre i, og vi ankom over middag.

Da vi havde fået læsset hestene af, var vi rundt og bese stedet....rigtig flot, med uden for var der lige så meget mudder som her hjemme !!! De havde haft et stort springstævne weekenden før, så det var jo nærmest en umulig opgave at " shine " stedet op på så kort tid. Lorambo tog det rigtig pænt at komme ind i den store opvisningshal. Og der var ellers nok at kigge på ! Der var bare super lækre heste overalt....fra alle de forskellige lande...wauu !

Vi fik pyntet stalden med ALT i Danske flag, og så var vi ude og finde vores hotel. Et rigtig dejligt sted, Hotel Bayrischer Hof, det kan anbefales !

Onsdag var der god tid til at træne , både ude og i den store hal ( der var opvarmet ) ! og kl. 14 var der dyrlægetjek. Juniorerne var rigtig flotte i deres jakker og hestene med flotte dækkener, alt sponseret af ZOO CITY :)

Alle heste gik igennem, og så var det bare at lade op til Torsdagens JRH, der var en opvarmningsklasse.

Josefine red et forsigtigt program, og det blev til 63.25 %. Det var jo debut, så det var o.k.

Fredag var det så JRM, og dette er faktisk et godt program til Lorambo. Det gik da også ganske fint i trav og galop, hvor bedømmelsen var nær 70%. Meen....så skulle der laves et par changementer, og tjaaaa....det første kom ikke....og da Josefine opdagede det, blev det alt for voldsomt, og der blev alt for megen spænding i galloppen.

Øv..Øv....samlet resultat : 63.25 %. Kun sølle 0.6 % fra en finaleplads.

Men alt i alt var det et tilfredsstillende resultat, da vi jo var mest spændte på at se hvordan Lorambo ville klare den lange transport på godt 3000 km ialt. Og han var langt bedre end vi havde turdet håbe på...så det var positivt.

Hjemturen startede lørdag og vi overnattede igen i Fulda, dog var vi denne gang på et andet hotel.Hjemturten gik fint og der var først utilfredshed da Matrix blev læsset af i Kolding. Så hylede Lorambo !!!

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mandag d. 17. Marts drager vi afsted til Stadl Paura i Østrig. Det er en tur på godt 1500 km, hver vej !!

Vi skal følges med Fam. Søgård, hvor det er Marie der skal ride Matrix ved stævnet.

Vi kører fra Langager ca. kl. 9.00. Vi skal så holde en kort pause i Kolding rideklub hvor vi læsser Lorambo og Matrix på samme bil. Vi har været så heldige at kunne leje en rigtig fin transport til hestene af Fam. Storkborg :)

Det er så meningen at al oppakningen skal være i en hestetrailer foran en personbil. Der skal rigtigt meget med. Foder og wrap til 2 heste i 8 dage...det fylder godt :) Derudover skal der jo masser af udstyr med, sadelskab er proppet, og diverse ting er pakket i kasser ved siden af.


Lorambo er allerede blevet tjekket af kredsdyrlæge Fredag, hvorimod Matrix før skal tjekkes Mandag morgen. Alle heste der skal ud af landet skal tilses af en kredsdyrlæge indenfor 48 timer før afrejse eller seneste hverdag inden afgang.

Nå...men selve turen er planlagt sådan at vi kører det lange træk Mandag...hele 900 km er det meningen vi skal tilbagelægge.....

Vi skal så overnatte i Hessen, hvor hestene skal bo et slot ( med alle faciliteter ):)..intet mindre ka' gøre det.....i disse dyrevelfærdstider:)

Vi arme to-benede skal overnatte på Gasthof Harth ....( hvilket vist også er ganske udmærket ) !
Vi kører så videre Tirsdag mod Stadl Paura, hvor vi har resten af dagen til at finde os til rette. Vi skal bo på Hotel Bayrischer Hof, der ligger ca 15 km fra stævnepladsen.Først Onsdag skal hestene til dyrlægetjek.


Torsdag skal juniorerne ride JRH. Det er bestemt ikke Lorambos yndlingsprogram, men vi må jo bare håbe at han er artig denne dag.


Fredag er det JRM der rides......og det er til gengæld et godt program for Lorambo. 15 ryttere går videre til Lørdagens finale.....

Deltagerne fra DANMARK er:

Juniorer:

Carina Nevermann Torup - Distinctive & Blue Boy

Josefine Friberg - Langagers Lorambo

Camilla Blicher - Flying Diamond & Hudson

Rikke Bøllingtoft - Celester & Domingo Kilen

 

Young Riders:

Marie Søgård - Matrix

Camilla Bill Rasmussen - Ratzo

Sofie Jeppesen - Robin & Pari Cash Foldager

Anne Katrin Elkjær-Holm - Durban Marielyst

 

CDI***:

Lone Jørgensen - Donna Asana

Hans Jørgen Nørgaard - Charles Chegall

Michael Søgård - Feisal

Joan K. Jensen - Albert


Af andre startende rytter kan nævnes : Victoria Max Theurer, Anne Katharina Lüttgen på Zanchor, Christine Stückelberger og Ulla Salzgeber :)


Så der skulle blive rig mulighed for at se en masse god ridning..............
I Juniorklassen er der 43 starter !

Deltagerne kommer fra : DANMARK, Østrig, Belgien, Frankrig, Tyskland, England, Grækenland, Italien, Korea, Portugal, Rusland, Schweiz, Sverige, Brassilien , Maldiverne, Italien , Ungarn, Luxemburg, Slovenien !!!

Stævnet har sin egen hjemmeside ; www.cdi-stadlpaura.at

De startende ryttere kan ses under : cdi 2008 / Teilnehmer

Langager Stutteri & Hestepension | Ugiltvej 942, 9800 Hjørring  | Tlf.: 2888 7911 | info@langager-heste.dk